Werkgevers

Na het succes van de vorige Online Banenmarkt organiseert het WerkgeversServicepunt Noord Holland Noord de tweede editie van de Online banenmarkt op 15 april 2021.

Tijdens de Online Banenmarkt draait het om matchen op competenties. Welke vaardigheden en kwaliteiten heeft u nodig in uw bedrijf?

Blind date

U geeft deze competenties aan tijdens de aanmelding. Hierna wordt er een match gemaakt met werkzoekenden die deze kwaliteiten en vaardigheden in huis hebben. Vervolgens gaat u met deze werkzoekenden op een “online blind speeddate”. Deze date duurt 12 minuten. Vooraf weet u niet wie u gaat zien en spreken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u mensen spreekt die u in de eerste instantie niet meteen zou uitnodigen maar die wel de juiste competenties voor uw organisatie bezitten. Dit kan zorgen voor leuke verrassende gesprekken en mooie matches.

Competenties

Het algoritme bepaalt wie u tegenover u krijgt en dit zou zomaar uw toekomstige werknemer kunnen zijn! Belangrijk is dat u zorgvuldig kijkt naar welke competenties passend zijn voor uw organisatie. Wij vragen de werkzoekenden dit ook zorgvuldig in te vullen zodat er een zo goed mogelijke match kan worden gemaakt.

Bedrijfspresentatie

Naast de blind speeddate is er ook een mogelijkheid om uw bedrijf nog extra onder de aandacht te brengen door middel van een bedrijfspresentatie. U krijgt hiervoor 45 minuten de tijd om uw bedrijf in de spotlight te zetten.

Hoe meld ik mijn bedrijf aan?

Aanmelden

Wilt u meedoen aan onze Online Banenmarkt? Dit is kosteloos en heel gemakkelijk!

U gaat naar de aanmeldpagina en volgt de volgende stappen:

Stap 1:

Klik op aanmelden en vul vervolgens uw bedrijfsgegevens in en vertel in het kort wat uw bedrijf precies doet. Ook kunt u een bedrijfsfilmpje uploaden. Een mooie manier om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen bij de werkzoekenden. Zo krijgen zij een goed beeld van uw organisatie. Voor tips over een bedrijfsfilmpje kunt u altijd even contact opnemen met uw adviseur van het WerkgeversServicepunt. Het filmpje kunt u eventueel ook later toevoegen.

Stap 2:

Na de bedrijfsgegevens kunt u de competenties invullen die bij uw bedrijf en/of de openstaande functie passen. Heeft u meerdere functies openstaan? Geen probleem! U kunt meerdere competentie-sets gebruiken. U kiest een aantal competenties die passen bij uw bedrijf of openstaande functies. Wees hierin zorgvuldig zodat de juiste match kan worden gemaakt.

Stap 3:

Wanneer u een bedrijfspresentatie wilt geven, kunt u dit aangeven en vervolgens een tijdsblok kiezen. De presentatie duurt maximaal 45 minuten. Er zijn meerdere rondes om werkzoekenden de kans te geven om meerdere presentaties en workshops bij te wonen. U kunt er daarom ook voor kiezen om de presentatie meer dan 1 keer te geven om zo meer werkzoekenden te bereiken.

Stap 4:

Nadat u dit heeft ingevuld is uw aanmelding compleet. U krijgt een bevestigingsmail en een adviseur van het Werkgeversservicepunt neemt binnen 48 uur contact met u op om alles door te lopen en eventuele vragen te beantwoorden. Deze adviseur is uw vaste aanspreekpunt voor de Online Banenmarkt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@banenmarktnhn.nl

Wij hopen u online te zien op 15 april!