Inspiratie

Als werkzoekende is het belangrijk om jezelf te laten inspireren, om goed voorbereid te zijn in het sollicitatieproces. Op deze pagina vind je tips waar je op moet letten tijdens het maken van je CV. Ook is er verder een speciale toegang tot meer dan 50 webinars. Deze webinars kunnen jou helpen met het beantwoorden van vragen tijdens het solliciteren.

Sollicitatietips

Tijdens het sollicitatieproces is het belangrijk dat je CV er goed uit ziet. Hoe zorg je voor een compleet CV? Hoe maak je een persoonlijk profiel? Hoe voorkom je fouten en verklaar je gaten in je CV?

Onderstaande tips helpen je om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid het sollicitatieproces in gaat:

Tips om jouw CV te laten opvallen!

Webinars

Online solliciteren: hoe werkt dat eigenlijk? Wat trek ik aan naar een (online) sollicitatiegesprek? Hoeveel invloed heeft LinkedIn op het solliciteren? Overstappen naar een ander beroep, waar begin ik?

Deze, en tal van andere vragen, kunnen bij je opkomen wanneer je aan het solliciteren bent of op zoek bent naar een andere baan. Om je op weg te helpen kun je via onderstaande link verschillende webinars volgen om jou te ondersteunen in het sollicitatieproces.

Je registreert je eenmalig, gemakkelijk en geheel kosteloos om toegang te krijgen tot meer dan 50 webinars.

Lees verder

Bekijk hier de werkwijze van het Leerwerkloket en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Klik hier

Presentaties (26 oktober)

Wist je dat de regio Kop van NH veel kansen biedt voor werken, leren en wonen?
Wil je meer weten over werk in de kop van NH:
Klik dan hier

Wil je meer weten over werken in de Kop van NH? Volg dan een van deze presentaties:
Op Kop in de Zorg

Krijg een kijkje achter de schermen bij één van de vier grootste sectoren van de Kop van Noord-Holland: de zorgsector. Munise Varisli, projectleider Zorg bij Op Kop vertelt je er alles over.
Ga jij ook Op Kop in de zorg?

Op Kop in de Horeca & Recreatie
Helaas gaat deze presentatie niet door, wegens de huidige corona maatregelingen.
Op Kop in de Agri

Werken in de groene en agrarische sectoren van Noord-Holland Noord, hoe is dat eigenlijk? Welke kansen biedt het bedrijfsleven in deze sectoren aan starters, nieuwe werknemers, jongeren, ouderen, zij-instromers en nieuwe Nederlanders? En is er ook werk voor vrouwen? Deze vragen en meer worden beantwoord in de online workshop op maandag 26 oktober.

Martijn Grosmann van Greenport Noord-Holland Noord, Raymar van de Langemaat van Herenbos en Wendy Newson van AB Vakwerk, geven je een inkijkje in de agrarische en groene arbeidsmarkt. En ze vertellen je welke mogelijkheden er zijn om als werknemer te starten, welke opleidingen en bijscholingen je kan doen en waar je moet zijn om te solliciteren.