FAQ

Werkzoekende

Tijdens de aanmelding wordt er naast naam en emailadres ook gevraagd naar mijn huidige situatie. Ben ik verplicht dit aan te geven?

Nee u bent dit niet verplicht. U kunt dan kiezen voor de optie “Wil ik niet zeggen”. Dit heeft verder ook geen consequenties. Wij gebruiken deze gegevens enkel en alleen om inzicht te krijgen in de doelgroepen die mee doen. De gegevens blijven anoniem.

Hoe anoniem is deze banenmarkt?

De banenmarkt is zo goed als anoniem. De enige gegevens die wij van u vragen zijn naam, email adres, competenties en uw huidige situatie met betrekking tot werk of uitkering. De werkgever krijgt al deze gegevens niet te zien. Tijdens de bedrijfspresentaties en workshops kunt u zelf een naam invoeren die u wilt gebruiken

Wat is de functie van de persoon die mijn cv heeft gecheckt?

Uw cv wordt gecheckt door één van de medewerkers van de werkzoekenden dienstverlening van UWV of de Gemeente. Zij hebben veel ervaring met cv’s en kunnen bruikbare tips geven

Kan ik de presentatie van de werkgever nog ergens terug vinden?

De presentatie vindt ‘live’ plaats en wordt niet opgenomen.

Ik ben niet ingedeeld voor een speeddate maar wil wel graag in contact komen met een bedrijf, hoe kan ik dit doen?

U ontvangt een email wanneer u niet ingedeeld bent voor een speeddate. Wij raden u aan om de website van de werkgever, waar u een speeddate mee had willen hebben, in de gaten te houden voor eventuele vacatures of u kunt zelf alsnog even contact opnemen met de werkgever.

Ik heb het gesprek niet af kunnen ronden vanwege de tijd, hoe kom ik nog in contact met het bedrijf?

U kunt het bedrijf naderhand rechtstreeks benaderen.

Ik heb geen links ontvangen voor de gesprekken, wat moet ik doen?

Het kan zijn dat deze email in uw spam terecht is gekomen. Check uw spam box. U kunt de gesprekken eventueel ook terugvinden in uw account op de website. Deze kunt u terugvinden vanaf 10 april. Indien u niet ingeloot bent voor de speeddates, ontvangt u daarvan een mail.

Waar kan ik me afmelden voor: de banenmarkt, een presentatie, speeddate of workshop?

Wanneer u inlogt in uw account vindt u de optie om af te melden.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik inloggen?

Klik op de link wachtwoord vergeten, u krijgt dan een link toegestuurd via de mail. Hiermee kunt u inloggen en een nieuw wachtwoord aanmaken.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stuur dan een email naar info@banenmarktnhn.nl